Stel uw woning samen!

Selecteer een van onderstaande woningen, ontdek de detailinformatie en stel uw eigen woning samen.

Woningoverzicht

21 Ruime eengezinswoningen
De 21 ruime eengezinswoningen hebben een oppervlakte variërend van 122m2 tot 145m2 en bestaan uit 3 woonlagen met een lessenaars dak. De woningen hebben verschillende beukbreedtes variërend van 5,4 meter tot 5,7 meter breed. Met het MyOwnHome concept kunnen kopers hun eigen woning ontwerpen. Toekomstige kopers kunnen meedenken over de indeling, grootte en uitstraling van de woning. Je kunt dus je eigen droomhuis samenstellen in het Asseliershof!

De woningen beschikken over een ruime tuin die is georiënteerd op het zuidwesten, ideaal qua bezonning. De woningen liggen rond een eigen binnentuin die door de kopers in samenwerking met de ontwikkelaar en de architect wordt ontworpen.

Nul-op-de-Meter woningen
Alle 21 eengezinswoningen worden uitgevoerd als Nul-op-de-Meter woningen (NOM). Een NOM woning is een woning die onder andere door een zeer goede isolatie een zeer lage warmtevraag heeft. In deze warmtevraag wordt volledig voorzien door de door woning opgewekte duurzame energie door middel van zonnepanelen. Door de woning wordt voldoende duurzame energie opgewekt om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik in de energiebehoefte van de woning en haar bewoners te voorzien.

Het is mogelijk om voor een NOM woning ca € 27.000,- extra financiering te krijgen voor de koop van de woning. Dit heeft te maken met de flinke verlaging van de woonlasten die deze woningen bieden.

Werken aan huis
Beroep aan huis of extra ruimte nodig? In Asseliershof is het mogeijk om een werkruimte of atelier te creëren in de achtertuin. De koper kan dit in samenwerking met de architect vormgeven en ontwerpen.